Támogató partnerek,
akikre büszke vagyok:

Digitális Szülő Online Otthon Oktatás Tudásbank

Legyél Te is Skype tanár!

Bármilyen vállalkozásba kezdesz, elengedhetetlen az alapos felkészülés. Ha mindezt megteheted hiteles forrásból, olyan emberen / embereken keresztül, akik már végigjárták a rád váró utat, akkor az kihagyhatatlan lehetőség. Egyetértesz? Az okos ember figyel arra, hogy lerövidítse a sikerei felé tartó út hosszát. Ha a te célod is ez, akkor a legjobb helyen jársz.

Tanár laptopppal

A mai napig sokan meglepődve néznek, ha egy embertársukról kiderül, hogy Skype tanár az illető. A valóság viszont az, hogy jóval nagyobb az igény a tanulás ezen újszerű formájára, mint azt egyesek gondolnák.

Rutinos online tanárok már nagyon jól tudják, milyen pozitív és negatív élményeket rejt ez a típusú munkavégzés. Akinek sok a diákja, vonzza az újonnan érkezőket, az megteheti, hogy úgymond „szelektáljon”, és csakis a legjobbakkal dolgozzon együtt. Kik a legjobb diákok? Akikkel élmény valamennyi óra, akik mellett repül az idő, akik hálásak mindazért, amit tőled kapnak, akik sosem késnek az órákról, mindig időben utalják a tandíjat, stb. Folytathatnánk a sort. Utópisztikusan hangzik? Hidd el, hogy nem az.

Ha megnő az igény egy adott szolgáltatásra, az két dolgot eredményez:

  1. 1. felhajtja a szolgáltatás árát
  2. 2. megköveteli a minőségjavulást hosszútávon

Az első egy jó hír neked, a második pedig egy kihívás. Megijedned nem kell, létezik tökéletes forrás arra, ami utat mutat az online oktatás világában.

A Sikeres Online Oktató című könyv azért íródott, mert a szerzője teljesen elkötelezte magát a minőségi Skype tanítás mellett. Igen, ezek itt az író sorai, nem valami ömlengő PR-cikk, hanem tényleg én körmölök épp, személyesen üzenve neked.

Fontos, hogy megértsd, két lehetőség áll előtted. Az egyik az, hogy belevágsz felkészületlenül és kiteszed magad annak a kockázatnak, hogy teljes pangás vagy épp teljes káosz fog körbevenni. Mindkettő kellemetlen… Sajnos még rutinos tanárként sem lehet megúszni azt, hogy alaposan elsajátítsuk a „diákszerzés” művészetét. A Skype (vagy egyéb csevegők) teljesen átírják a játékszabályokat, és egy tapasztalt iskolai tanár is hamar ingoványos környezetben találhatja magát.

A másik lehetőséged pedig, hogy rászánsz egy minimális, de koncentrált időt a felkészülésedre, és mielőtt nekirugaszkodsz, tüzetesen átnézel mindent, ami rád vár. Ehhez az útmutató A Sikeres Online Oktató e-könyv és a hozzá tartozó valamennyi kiegészítő. Ezt azért gondolom rendkívül fontosnak, mert ha biztosra akarsz menni, akkor nem lőhetsz bakot már a legelején. Vegyél helyette villámrajtot, és verj pár kört a startvonalon ragadt „versenyzőkre”.

Sok sikert kívánok mindehhez!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

A Sikeres Online Oktató könyv rengeteg időt és energiát fog megspórolni neked ahhoz, hogy már rövid távon főállású online tanárrá válhass. Ne járd végig a felesleges köröket, invesztálj a tudásodba és az életedbe! További információkért látogass el A Sikeres Online Oktató hivatalos oldalára.